*|MC:SUBJECT|*
View this email in your browser

HET-nieuwjaarsborrel op 17 januari

2019 is van start, en goed ook. Er stromen al weer nieuwe leden in en we krijgen veel vragen voor warmtescans (zie ook bericht hieronder over het team e-coaches). 
 
We willen 2019 graag inluiden met jou en met iedereen die HET een warm hart toedraagt. Kom donderdag 17 januari naar DE nieuwjaarsborrel. Informeel, leuke contacten, lekkere drankjes en (vegetarische) hapjes. Partners, buren of andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Tijdstip: 16.30-18.30 uur
Locatie: Koeleman Accountants, Vreelandseweg Hilversum

Klik hier voor de uitnodiging, we treffen je graag volgende week.
Winstpakker voor VvE's
Als VvE kun je veel voordeel halen uit verduurzamen: in veel complexen is het comfort niet optimaal, en kan isoleren van wanden, vloeren en daken veel wooncomfort schelen. En dat scheelt ook geld.

HET ondersteunt VvE's die op deze wijze hun winst willen pakken. Op 22 januari is een eerste informerende bijeenkomst voor het Leernetwerk Duurzame VvE's dat HET gaat uitvoeren. Dat doen we samen met experts van de landelijke cooperatie HOOM.

Ben je VvE-bestuurder of lid van de TC, en wil je winst pakken? Kom dan ook en laat je informeren.

HET team energiecoaches

Een team van technisch georiënteerde leden die als warmtescanner en energiecoach staat voor je klaar. Het team bestaat vooralsnog uit Berend, Peter, Jan, Gerrit, en Zander. Ze hebben een gedegen training warmtescanning gevolgd en gaan nu een maatwerk-training energieadvies volgen. Momenteel scannen de coaches hun eigen huis, om de camera en de werkwijze nog meer in de vingers te krijgen.

Vanaf nu worden ook de afspraken gemaakt met de 20 leden die al om een warmtescan en een zogenaamd ‘keukentafelgesprek’ hebben gevraagd. Je krijgt daarmee een eerste inzicht in de belangrijkste pijnpunten van je huis. Dat kost 25 euro voor leden en 50 euro voor (nog) niet leden. Onno Toepoel coördineert deze groep enthousiaste e-coaches. 
SDE-subsidie voor 2 zonnedaken
Hans Butzelaar, eigenaar van Butz Car Electronics, is erg blij met de SDE-subsidie die HET heeft geregeld voor zijn pand op de Nieuwe Haven. Hier komen nu 112 zonnepanelen. 'Niet alleen voor de centen, maar ook voor mijn (en andermans) kleinkinderen vind ik dit belangrijk', stelt hij.
Ook voor een andere ondernemer, in Kerkelanden, heeft HET SDE-subsidie aangevraagd en gekregen.
En SDE staat voor Stimuleringsregeling Duurzame Energie. HET ondersteunt op deze manier zakelijke partners (bedrijven en VvE’s) bij de realisatie van zonprojecten. Bij elkaar gaat het om 400 zonnepanelen op het bedrijventerreinen Nieuwe Haven en Kerkelanden. 

Ook interesse? Neem contact op met Jeroen Pool
AGENDA KOMENDE PERIODE
17 januari 2019: HET nieuwjaarsborrel
22 januari 2019: start Leernetwerk Duurzame VvE's
per direct: ben je nog niet JE van HET? Klik dan hier!
Copyright © HET cooperatie, 2019. Alle rechten voorbehouden.

U kunt ons bereiken op:
info@hetcooperatie.nl
www.hetcooperatie.nl

Wilt u uw mailvoorkeuren veranderen of deze nieuwsflits niet meer ontvangen?
U kunt uw prefentntie aanpassen of uitschrijven van deze lijst.
 






This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*