Skip to main content

HET en HilverZon organiseren samen een informatiemarkt in Hilversum

Kom naar de informatiemarkt
Wil je weten welke verschillende energiebespaarmaatregelen mogelijk zijn in jouw huis? Op de informatiemarkt laten duurzame ondernemers aan de hand van informatie en voorbeelden zien welke verschillende maatregelen en producten er zijn om je woning te verduurzamen. Denk aan bodem- of vloerisolatie, het isoleren van de spouw of de voordelen van dubbel glas.

Verder kun je op de markt informatie krijgen over zonnepanelen voor het opwekken van je eigen stroom thuis, het waterzijdig inregelen van je CV en is er een financiële vraagbaak.

Ook zijn er op de markt praktijkvoorbeelden van mede-inwoners hoe zij de verduurzaming van hun huis hebben aangepakt. Zoek ze op en stel uw vragen.

Collectieve inkoop Isolatiemaatregelen – doe mee
Verduurzamen hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn als je op de markt besluit mee te doen aan de collectieve inkoopactie van Energie Verbonden. Doe mee en laat je als woningbezitter ontzorgen bij het nemen van energiebespaarmaatregelen en profiteer van een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Maak gebruik van de subsidiemaatregelen
Waarom juist nu verduurzamen? Omdat het nu nog voordeliger kan zijn! Voor de komende periode (oktober – december 2020) is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH)-regeling door de overheid aantrekkelijker gemaakt.

“Bij het uitvoeren van twee isolatiemaatregelen is de subsidie tijdelijk verhoogd van 20% naar 30%”.

Voor meer informatie: https://collectieveinkoop.energieverbonden.nl/actie-isolatie/

Inschrijven voor de collectieve inkoop kan vanaf half september.

Kerkelanden
Deze markt organiseren we ook in het kader van het haalbaarheidsonderzoek duurzame warmte Kerkelanden, dat loopt tot eind 2020. Een groep actieve wijkbewoners is aanwezig. Ze zijn onlangs een initiatief gestart en willen dat met (mede-wijk)bewoners delen. Zoek ze op en doe mee.

Informatiemarkt Isoleren en Verduurzamen woning

Waar? Emmaus Parochie, Kerkelandenlaan 5, 1211 NE Hilversum

Wanneer? Zaterdag 26 september, van 12 – 17u

Graag aanmelden via info@hetcooperatie.nl ivm coronomaatregelen.

Geef bij uw aanmelding aan voor welk tijdslot u wilt komen: 12u, 14u of 15.30u.