Skip to main content

Energiecoachgesprek of Warmtescan

Gratis advies voor energiebesparing en comfortabel wonen

Energiecoach Hilversum

Zonnepanelen, isolatie of een slimme thermostaat? In een gratis en onafhankelijk energiecoachgesprek hoor je hoe je de woning energiezuiniger en comfortabeler kunt maken.

Na een energiecoachgesprek ben je bewust van wat eenvoudige aanpassingen in huis en gedrag op kunnen leveren. Je krijg advies over de mogelijke maatregelen, afgaande op je wensen, het energieverbruik en de bouwkundige staat van het huis. Na het bezoek ontvang je per mail het energiebesparingsadvies, zodat je doelgericht aan de slag kunt.

Energiecoöperaties HilverZon en HET werken hierin samen.

Aanmelden energiecoach

Warmtescan Hilversum

Woon je in Hilversum en is je woning al redelijk tot goed geïsoleerd? Doe nu de ultieme check en vraag een warmtescan aan!

Een energiecoach maakt foto’s met een warmtebeeldcamera van de gevels. Met deze warmtefoto’s of warmtescans ontdek je waar nog warmte weglekt uit je huis zodat je daar nog gericht maatregelen kunt nemen. Een warmtescan of infrarood-inspectie heeft vooral zin als de woning al redelijk tot goed is geïsoleerd. Is je huis slecht of niet geïsoleerd? Maak dan liever een afspraak voor een gratis energieadvies met een energiecoach.

Energiecoöperaties HilverZon en HET werken hierin samen.

Aanmelden warmtescan