Skip to main content

Zonnepanelen voor bedrijven en VvE's

Geen eigen investering, compleet ontzorgd, en toch extra inkomsten en milieuwinst

Het dak van je bedrijf en VvE is geld waard

Als ondernemer weet je wel dat zonnepanelen renderen. Maar je hebt geen zin om er tijd, geld en energie in te investeren. Je besteedt je schaarse tijd en geld liever aan je eigen business. Logisch, snappen we.

Ook logisch: pak toch die extra euro’s omzet van je dak. Laat HET-adviseurs vrijblijvend en gratis een quickscan uitvoeren. Wij hebben ruime ervaring met het opzetten van zonnedaken, van techniek,  subsidie-aanvragen tot begeleiding van de realisatie.
Ook als je niet wilt investeren, zorgen we voor realisatie, milieuwinst en besparing op je energiekosten. De HET-zonesco investeert dan, en we delen het voordeel. No-brainer toch!

Wat is ervoor nodig?

Natuurlijk moeten we een paar zaken zorgvuldig checken. Of je dak het extra gewicht van de panelen kan dragen. Of het onderhoud voldoende op orde is. En of het volgens alle regels kan. En of je elektriciteitsaansluitingen daar klaar voor zijn, of dat er een aanpassing nodig is.

Gratis bijvangst: we zien direct of je stroomvoorziening klaar is voor de toekomst.

Investeer in je eigen dak én in je stad

Heb je een bedrijf in Hilversum? Of zit je in een VvE?
Maak gebruik van onze lokale kennis van de energiemarkt-in-transitie!

Word bedrijfslidVraag direct een gratis quickscan zonnedak aan

Win-win-win

Waarom doet HET-coöperatie dit? Omdat het een win-win-win situatie is:

  • de coöperatie verdient aan de verkoop van opgewekte zonnestroom;
  • we helpen onze bedrijfsleden aan inkomsten uit zonnestroom en of dakhuur;
  • samen zetten we een stapje richting onze missie: een energieneutraal Hilversum.

Schone energie heeft de toekomst. En zorgen voor meer schone elektriciteit is nodig. Als het Gooi aan de warmtepompen en elektrische auto’s gaat, wordt de vraag naar elektriciteit steeds groter. Alle platte daken die we hebben zijn nodig om die op te wekken: liever zonnepanelen op een dak tenslotte dan in de natuur. En er zijn erg veel ongebruikte maar wel geschikte daken: laten we die met zijn allen gaan gebruiken om schone elektriciteit op te wekken.

Geen eigen pand maar huurder?

Als je geen eigenaar bent van je pand maar je huurt het, dan gaan we zowel met jou als met de verhuurder in gesprek. We verkennen wie waar baat bij heeft, en verdelen de lusten en de lasten.

  • Voor jou als huurder: een lagere energierekening. En milieuwinst.
  • Voor de verhuurder: voldoen aan de steeds strenger wordende milieu-eisen voor vastgoed en stijging van de waarde. Bij de supermarkt betaal je ook meer voor biopeentjes. Huurders willen ook graag wat meer betalen voor duurzame bedrijfsruimte.