Skip to main content

Van Hilversum, van mij

Hilversumse Energie Transitie:
samen voor 100% schone energie

HET in tijden van

HET in tijden van Corona:
Lees wat je van ons kunt verwachten.

Energie besparen

Energie besparen en daarmee geld besparen. Een comfortabel huis. Zelfs zonder extra maandlasten. Het kan. HET helpt. Bekijk hier de mogelijkheden.

Elektrisch autodelen

Een vloot elektrische auto’s tot je beschikking, samen met je buurtgenoten. Reserveer via de app, stap in, en zoef weg! Bespaart CO2 én geld.

Zon voor bedrijven en VvE's

Onze coöperatie helpt bedrijven en VvE’s met het aanleggen van zonnedaken. HET ontzorgt, en allemaal gaan we erop vooruit.

Een energieneutraal Hilversum in 2035

Klimaatproblemen raken ons allemaal. Maar we kunnen ook allemaal wat doen. Om te beginnen met de manier waarop we wonen en reizen. Wist je dat in ons stadje 25% van alle CO2 uit de uitlaat van benzine-auto’s komt? En dat je de kosten van isolatie vanzelf weer terug verdient, al was het maar omdat je huis meer waard wordt?

Hilversumse Energie Transitie is een lokale energiecoöperatie. We zijn van Hilversummers, voor Hilversummers. In samenwerking met de gemeente Hilversum en regio Gooi en Vechtstreek zoeken we op waar de hobbels van de energietransitie liggen. Samen nemen we die hobbels, zowel de technische als de financiële. Ook voor jouw situatie. Word  lid en begin met je eigen energietransitie.

Word lid en deel mee!

Dat kost maar €24 per jaar. Zo terugverdiend. En belangrijker:
je wordt onderdeel van de energietransitie in ons Hilversum!

Word nu lid!