Skip to main content

VACATURES HILVERSUM ENERGIEBESPARING:

 

VACATURE ENERGIECONCIERGE 

Vind jij het leuk om Hilversummers te helpen met het aanbrengen van kleine energiebesparende maatregelen in hun huurwoning? Meld je dan aan als Energieconciërge!

In deze functie kom je aan de deur en geef je tips en advies over mogelijke bespaarmaatregelen. Ook breng je als handige klusjesman/vrouw energiebesparende producten direct professioneel aan.

Voordat je begint, krijg je een korte technische opleiding. Voor deze functie vragen wij mensen die technische affiniteit hebben en sociaal vaardig zijn.

Eenmaal per twee weken heb je een vast dagdeel dienst. Er staat een vergoeding tegenover. Het is handig (maar niet noodzakelijk) als je over een auto beschikt.

Heb je interesse?
Leuk! Geef je op bij Sabine Leijgraaf: sabine.leijgraaf@hilverzon.nu. Heb je nog vragen? Mail Sabine!

Met de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) wil gemeente Hilversum haar bewoners stimuleren om energiezuiniger te wonen. De energieconciërge helpt inwoners door tips te geven en direct de gewenste energiebesparende producten aan te brengen. Deze actie loopt tot en met juni 2022.

 

VACATURE ENERGIECOACH (LAAT JE GRATIS OPLEIDEN!)

Wil jij je steentje bijdragen aan een klimaatneutraal Hilversum? Word Energiecoach bij energiecoöperaties HilverZon en HET!

 De Energiecoach komt bij de mensen thuis en adviseert over de mogelijkheden om het eigen energieverbruik terug te brengen. Goed voor het milieu en voor de portemonnee.

Je werkt samen in een enthousiast team dat wordt aangestuurd door coördinator Erik de Lange en Simon Klaasen. Het aantal af te leggen bezoeken per maand is in overleg. Per huisbezoek/ gesprek ontvang je een bescheiden vrijwilligersvergoeding.

Voordat je op pad wordt gestuurd, zorgen wij ervoor dat je over de nodige kennis beschikt. Daartoe krijg je een aantal cursussen aangeboden. Hierin leer je alles over isolatie, installaties en energiebesparing.
Kijk hier voor data/info Basistraining Energiecoach.

Geïnteresseerd of heb je nog vragen?
Neem contact op met Erik de Lange, erik.de.lange@hilverzon.nu  –  06 524 981 59
of Simon Klaasen, simon.klaasen@hetcooperatie.nl  –  06 441 547 38.


VACATURE WORKSHOPBEGELEIDER ENERGIEBESPARING (BETAALD)

Vind jij het leuk om Hilversummers kennis te laten maken met energiebesparende maatregelen voor hun huurwoning? Geef je dan op als Workshopbegeleider Energiebesparing.

Voordat je begint, krijg je een training die je helpt om de workshop op een laagdrempelige en interactieve manier te geven. Je hoeft niet technisch te zijn, je vindt het leuk om met mensen samen te werken.

De workshop Energiebesparing duurt ruim een uur en geef je gemiddeld eenmaal per twee weken op een vast tijdstip in de avond. Wij zoeken begeleiders vanaf 21 jaar. Er staat een vergoeding tegenover.

Heb je interesse?
Leuk! Geef je op bij Sabine Leijgraaf: sabine.leijgraaf @hilverzon.nu. Heb je nog vragen? Mail Sabine!

Met de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen wil de gemeente Hilversum haar bewoners stimuleren om energiezuiniger te wonen. De inwoners krijgen bij de workshop een tegoedbon, waarmee ze energiebesparende producten kunnen kopen en thuis kunnen aanbrengen. Deze actie loopt tot en met juni 2022.

 


Dit zijn 15 van de 30 energiecoaches in Hilversum (2021).
Boven van links naar rechts: Henri, Edwin, Bart en Simon. 
Midden: Arjen, Sabine, Hugo, Sjoerd, Chiel, Marijke en Erik.
Onder: Guus, Mathieu, Ruud en Hennie.
Foto: Bart Landman, HSTotaal