Skip to main content

Zondag 14 maart wordt op tientallen locaties in Nederland een Klimaatalarm geslagen op initiatief van de landelijke Klimaatcrisis Coalitie. Ook in het Gooi/Hilversum laat een groot aantal organisaties van zich horen onder de noemer het Gooisch Klimaatalarm.

Het doel? Vlak voor de verkiezingen massaal van ons te laten horen. En Nederland oproepen om te stemmen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid. Laat alvast van je horen tijdens
het klimaatalarm en meld je aan!

Doe ook mee!
Er mogen niet meer dan de al aangemelde tweehonderd mensen op het Hilversumse Marktplein maar je kunt ook vanuit huis, online je steun geven. Laat zien dat we met veel zijn en meld je aan op: klimaatmars2021.nl . Vanaf 14:00 uur is er een programma met beelden uit het land, inspirerende sprekers en muziek.

Helpen met de voorbereidingen?
Wil je meehelpen met de voorbereidingen? Heel graag! We zoeken nog mensen
voor diverse klusjes. Meehelpen? Mail: Gooisch_Klimaatalarm@outlook.com
En deel jouw klimaatalarm oproep alvast via social media met #klimaatalarm

Organisatie
Het Gooisch Klimaatalarm in Hilversum wordt mede georganiseerd door Grootouders voor het Klimaat, de lokale / Gooische afdelingen van D66, GroenLinks, PvdA en SP, Milieudefensie, De Gooische energiecoöperaties, het netwerk van Hilversummers.nl, de AltijdWerkplaats in Bussum, ‘Maak het Lokaal’ in Hilversum, enkele Groene Kerken in Hilversum en Huizen en het Christelijk Spiritueel Centrum en natuurlijk individuele inwoners van ’t Gooi. Met ondersteuning van Hilversum100, het netwerk van duurzame doeners en Samen Sneller Duurzaam in Gooise Meren.