Skip to main content

“We staan aan de vooravond van de grootste transitie in de geschiedenis. Alles moet anders, je mag niks meer en moet van alles. Daarom is de grootste uitdaging op dit moment niet de techniek. Het is de mens en zijn motivatie. En om die op te krikken, is meer lol onontbeerlijk.” Dat vindt Anabella Meijer.

Anabella is schrijver, conceptontwikkelaar en visual storyteller én HilverZon en HET hebben haar weten te strikken voor een lezing. Een event waarvoor wij jou graag uitnodigen!

Meld je aan!
Wanneer: donderdag 4 november, inloop vanaf 19.30 uur. Start lezing om 20.00 uur.
Meld je aan op info@hetcooperatie.nl

Wij sturen je  dan alle informatie over de locatie op.
De lezing is gratis voor leden van HilverZon!
Voor niet-leden is de entree 12 euro. Daarvoor krijg je niet alleen een leuke lezing, maar ook een jaar lidmaatschap van je lokale energiecoöperatie!
Vermeld bij aanmelding: Voor- en achternaam, adres, mobiele telnr en of je lid bent van HET of HilverZon.

Ervaar Eerste Hulp bij Klimaatverandering live

Anabella bracht eind 2018 het boek ‘Eerste Hulp bij Klimaatverandering uit’, een boek voor mensen die het klimaat best belangrijk vinden, maar ook graag naar Mallorca vliegen. Tijdens het event gaat Anabella los: EHBKV – live laat zien hoe je met klimaatverandering om kunt gaan zonder alarmisme, nihilisme, vals technoptimisme of struisvogelgedrag.
Het is een balanceeract van vrolijkheid en zwarte humor die je opschudt en met hernieuwde energie de deur uitstuurt. Want het kán: vrolijk worden van klimaatverandering. Een voorproefje zie je hier. Mis het niet en meld je aan!

Hartelijke groet,

HilverZon en HET