Skip to main content

Energiecoöperatie HET (Hilversumse Energie Transitie) organiseert energiebespaaravonden voor huiseigenaren die samen met hun buurtgenoten in gesprek willen gaan over energiebesparing.

Op een energiebespaaravond bespreek je wat iedereen al doet of van plan is te gaan doen om meer te besparen. Je wisselt tips uit met elkaar en er worden misschien zelfs samen plannen gemaakt.

Organisator van de avonden, Roos Rijcken: ‘Veel mensen zijn al bezig met energiebesparing in huis. Ik zelf ben ook altijd op zoek naar nieuwe kansen om nóg meer te besparen. En ik vroeg me af hoe mijn buurtgenoten dat eigenlijk doen. Ik vind het een goed idee als mensen met elkaar in gesprek gaan en van elkaar leren, vandaar dat ik deze avonden nu op touw help zetten.’

De avond duurt van 19:30u tot 21:30u. De avond wordt met de begeleider en de gastvrouw/ gastheer ingepland. Die gaat daarna deelnemers bij elkaar zoeken. Liefst uit dezelfde straat of een paar straten verderop.

Interesse?
Of je nou gewoon wilt deelnemen of de gastheer/ gastvrouw wilt zijn, of als je een vraag hebt; je kunt altijd mailen, bellen of appen!

Neem contact op met: energiecoaches@hetcooperatie.nl
Met vragen kun je bellen met Roos: 06 2466 2617.