Skip to main content

Aan alle HET-leden en klanten: HET in tijden van Corona

HET heeft net als iedere andere organisatie te maken met de gevolgen van de uitbraak van het

Coronavirus. We nemen daar onze verantwoordelijkheid in en volgen de landelijke richtlijnen, zie Rijksoverheid.nl en RIVM.nl voor actuele informatie. Hieronder leest u wat u de komende tijd van ons kunt verwachten.

Wat u van HET de komende tijd kunt verwachten:

  • U heeft een aanvraag lopen voor een warmtescan of energiecoachgesprek:

In dat geval gaat de persoonlijke afspraak bij u thuis niet door. We willen u niet het risico op besmetting laten lopen, en ook de HET-coaches niet. Wat wel kan, is dat u online of telefonisch uw vraag en situatie bespreekt met de energiecoach.

  • U wilt graag een energiecoachgesprek met kortingsvoucher:

Energiecoachgesprekken kunnen online of telefonisch plaatsvinden. Iedereen die in 2020 een energiecoachgesprek heeft aangevraagd of aanvraagt, ontvangt een korting van €65,-. Hiermee kunt u diverse energiebespaarproducten kopen. De korting vloeit voort uit de Regeling Reductie Energie (RRE) van de gemeente. Kijk ook op de HET-website bij hetcooperatie.nl/energiecoachgesprek.

Praktisch: u kunt alvast kijken bij Energiebespaarshop.nl om te verkennen wat bij u zou passen. Daarna kunt u telefonisch met de coach doornemen wat u wilt bestellen, en kan hij/zij u de kortingscode geven. Interesse? Neem dan contact op met uw coach (als u daar al contact mee heeft) of mail naar energiecoaches@hetcooperatie.nl.

  • Er loopt een technische opname bij uw VvE:

In dat geval worden alle afspraken uitgesteld, tot het weer verantwoord is om die opnieuw in te boeken. Heeft u een nieuwe vraag, dan maken we een principeafspraak voor later dit jaar. Wel kunnen we telefonisch of via online contact alvast een eerste kennismaking doen en basisgegevens uitwisselen.

  • U wilt gebruik gaan maken van de elektrische deelauto’s:

Er worden voorlopig geen persoonlijke instructieritten meer gemaakt. Wel kan met in achtneming van de gepaste afstand bij de auto kort toelichting worden gegeven over open- en dichtdoen, laden en dergelijke. We werken aan een instructievideo om u toch te ondersteunen. Kijk op hetcooperatie.nl/deelauto voor info en handleidingen en mail vragen naar: deelauto@hetcooperatie.nl.

  • U maakt al gebruik van de deelauto’s:

U rijdt dan voor uzelf zonder verder contact, dat is prima. In alle auto’s zijn hygiënische schoonmaakdoekjes gelegd; die dient u te gebruiken bij aanvang en na afloop van uw rit, om besmetting te voorkomen via contactpunten zoals stuur, versnelling, dashboard, computerscherm en deuren. Laat deze doekjes na gebruik niet in de auto, maar neem ze mee naar huis en gooi ze daar weg. We vragen u ook om voor en na de rit uw handen te wassen.

  • Groepsgewijze bijeenkomsten:

Alle groepsgewijze bijeenkomsten, onder meer rondom de voorlichting en wijkparticipatie in de verkenning rond het warmtenet Kerkelanden, worden afgelast of uitgesteld. Houd hetcooperatie.nl/agenda in de gaten voor actuele informatie.

Deze richtlijnen geven forse restricties aan de manier waarop we u ten dienste kunnen zijn. Uw gezondheid en die van uw naasten, en de gezondheid van onze vrijwilligers en medewerkers, staan echter centraal. We hopen dat u daar begrip voor heeft, en rekenen op uw medewerking.

Met vragen kunt u altijd terecht bij info@hetcooperatie.nl.

Bestuur HET Coöperatie