Skip to main content

Info-avond: Zijn zonnepanelen nog rendabel: Salderen, terugleveren en energiecontracten

Zonnepanelen zijn veel in het nieuws. Salderingsregeling, energieprijzen, terugleverboetes, we begrijpen heel goed dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om meer duidelijkheid te krijgen organiseert het Duurzaamheidscentrum Hilversum deze informatieavond. Wij leggen helder uit waarom zonnepanelen nog steeds een hele rendabele investering zijn. Wist je dat je zonnepanelen ook zonder salderen binnen 7 jaar kunt terugverdienen?

In het nieuwe regeerakkoord staat dat de formerende partijen de salderingsregeling per 1 januari 2027 willen afschaffen . Ook komen steeds meer energieleveranciers met terugleverboetes voor zonnestroom. Wat betekent dit voor (toekomstige) eigenaren van zonnepanelen? En waar moet je nu op letten?

Heb jij al zonnepanelen of denk je eraan om zonnepanelen te nemen? Dan is deze informatieavond voor jou. Tijdens deze avond leggen we je uit hoe het nou zit met de salderingsregeling, terug leveren en de energiecontracten.

De informatieavond is voor jou interessant als je…

  • wilt weten of zonnepanelen nog steeds een goede investering zijn
  • wilt weten hoe het nou zit met die salderingsregeling
  • wilt weten of je nu terugleverboetes moet gaan betalen
  • wilt weten bij welke energieleverancier je terecht kunt

Er is een vrije inloop maar aanmelden is fijn zodat we genoeg koffie, thee en koekjes hebben. Meld je aan door een mail te sturen naar info@dchilversum.nl

Waar en wanneer: 

Donderdag 18 juli 19.30-21.00

Duurzaamheidscentrum Hilversum

Larenseweg 30, Hilversum