Skip to main content

Laat je gratis opleiden via energiecoöperatie HET

Via HET kun je gratis deelnemen aan een training tot energiecoach. Het doel is dat de opgeleide energiecoaches huiseigenaren gaan helpen met energiebesparing. Je leert hoe bewoners in kleine stappen energie en geld kunnen besparen en hoe je de bespaarmogelijkheden met de bewoners in kaart brengt. Daarna ga je in gesprek met bewoners die daarom vragen.  Het doel is dat elke energiecoach circa twee gesprekken per maand voert.

De training en de gesprekken gaan de eerstkomende tijd via (beeld)bellen.

Bij HET is energiecoach geen betaalde functie maar wel een mooie manier om je in te zetten voor de maatschappij, veel te leren over energiebesparing en je netwerk uit te breiden. En uit de positieve reacties van bewoners naar de HET energiecoaches blijkt de grote waardering voor dit werk.

Gratis deelnemen
Om mee te doen aan de training heb je geen specifieke technische kennis nodig, wel enige affiniteit met techniek en het voeren van de coachgesprekken. Leden van HET kunnen gratis deelnemen aan de training. Nog geen HET-lid? HET lidmaatschap kost € 2,- per maand.

Meer informatie of aanmelden?
Mail naar energiecoaches@hetcooperatie.nl en HET neemt contact op. Zie ook deze pagina op hoom.nl en deze pagina op energieverbonden.nl voor info en data. Wil je wel meedoen maar komen de tijdstippen je niet uit? Laat het ook weten, dan houden we je op de hoogte als er een nieuwe training start.