Skip to main content

De afgelopen weken zijn er door gemeente Hilversum zeven online bijeenkomsten georganiseerd, waarbij bewoners hun ideeën, verwachtingen, behoeften en vragen over de warmtetransitie konden delen.

De bijeenkomsten waren op verschillende manieren opgezet: een voor ondernemers en vastgoedbeheerders, een voor jongvolwassenen, vier kleinere bijeenkomsten waarbij bewoners uit verschillende wijken waren uitgenodigd en een brede bijeenkomst waarbij alle Hilversummers konden meepraten.

In totaal hebben ruim negentig bewoners en ondernemers hun ideeën gedeeld. Tijdens de bijeenkomsten zijn verschillende thema’s aan bod gekomen en is veel informatie opgehaald. Bewoners hebben bijvoorbeeld de behoefte aan concrete informatie over hoe zij het verduurzamen van hun woning het beste kunnen aanpakken en ervaren soms belemmeringen bij het verduurzamen van monumentale panden.

Alle vragen, opmerkingen en ideeën die uit de participatiebijeenkomsten naar voren zijn gekomen, staan op www.bouwenaanhilversum.nl/transitievisiewarmte. Wil je nog iets kwijt? Laat het de gemeente weten! Laat op bovenstaande website een reactie achter of stuur een mailtje naar aardgasvrij@hilversum.nl.